עוגיות חלבה ללא גלוטן של בר-אל: ממש לא רק לחולי צליאק

עוגיות חלבה ללא גלוטן של בר-אל: ממש לא רק לחולי צליאק

עוגיות החלבה שהשיקה לאחרונה חברת בר-אל הן נשנוש מתוק וטעים מאוד ליד הקפה, ולא רק לחולי צליאק.

תהיו חברים, שתפו את הכתבה

עוגיות החלבה שהשיקה לאחרונה חברת בר-אל הן נשנוש מתוק וטעים מאוד ליד הקפה, ולא רק לחולי צליאק. למעשה, חולי הצליאק מכירים את החברה הזאת היטב, אך מאחר שהיום תזונה נטולת גלוטן מאומצת גם על-ידי רבים אחרים, כדאי גם להם להכיר את העוגיות הללו.

אז מה הניב מבחן הטעימה שלנו, שכלל גם מבוגרים וגם ילדים? הטעם מעולה וגם המרקם. הן קטנות ומאפשרות לצרוך כמות קטנה שמתאימה לנשנוש, ולמרבה השמחה מהוות תחליף לנשנושים אחרים גם עבור ילדים ש"מחפשים משהו טעים".

הן פתרון מצוין לקינוח או נשנוש גם עבור טבעונים, משום שהן ללא ביצים ומצוידות בתו Vegan Friendly.

IMG 4098 300x225

אגב, העוגיות הן חלק מסדרת עוגיות ללא גלוטן חדשה של בר-אל, שכוללת גם עוגיות מלוחות ללא תוספת סוכר (וללא תחליפי סוכר), עוגיות וניל-שוקולד צ'יפס ועוגיות שוקו–שוקולד צ'יפס – כולן ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס וללא לקטוז וקזאין.

המחיר לא נמוך לאור התכולה הלא גדולה, אבל לפחות התמורה טעימה: כ-20 שקל ל-200 גרם. להשיג ברשת יינות ביתן, שופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ. פרטים נוספים באתר www.BarelLife.co.il.

דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות