פואנטה פואנטה - דפנה הראל כפיר נכנסת לארנק שלכם http://poenta.co.il/templates/rt_ambrosia/custom/images/about/logo/logo-naked-500-200.png דפנה הראל כפיר admin@poenta.co.il +972-525-454-669

כאן עושים עיתונות עצמאית! תמכו באתר 'פואנטה' ע"י תרומה - לפרטים נוספים >>

תוכן מקודם
-- פרסומת --
-- פרסומת --
פואנטה פואנטה - דפנה הראל כפיר נכנסת לארנק שלכם http://poenta.co.il/templates/rt_ambrosia/custom/images/about/logo/logo-naked-500-200.png דפנה הראל כפיר admin@poenta.co.il +972-525-454-669

מהדורת החורף של פיצות השף אסף גרניט בדומינו'ס פיצה: פרימיום, תחכום וטעם מצוין - לכמה אנשים מספיק מגש?

הטאץ' של השף גרניט מורגש, הטעם עשיר ומיוחד והמחיר הוגן. רק הכמות קצת קטנה מדי

שלישי, 10 ינואר 2017

אם אתם צופים בערוצים 2 ו-10, מן הסתם נתקלתם בפרסומת של מאור כהן והשף אסף גרניט לפיצות השף החדשות של גרניט בדומינו'ס פיצה. מדובר בסדרה של 3 פיצות המוגדרות פרימיום ונמכרות כעת במהדורת חורף: מלכת השוק, פלנצ'ה עגבניות ו-102 - כל אחת מהן שונה ומגוונת, ומגיעה בפורמט של מלבן ולא כפיצה עגולה רגילה. הן מצטרפות לפיצות השף שהחלה הרשת לשווק במאי האחרון, יחד עם השפים אסף גרניט, אורי נבון וצוות מסעדת 'מחניודה', הכוללת 5 פיצות: ארבע מחבתות, בקרנה, בצלאל, פולנטה ושקשוקית.

מלכת השוק: את אווירת השוק מספקת כרובית אפויה בתנור בשילוב קונפי עגבניות שרי וקונפי שום, כדורי בייבי מוצרלה וגבינת פרמז'נו פדאנה. לרוטב העגבניות מצטרף רוטב שמנת אלפרדו ועלי תרד - מה שמאוד מעשיר את הפיצה. הבצק דק. יחד עם הפיצה מגיעה תוספת שאפשר לבחור אם לפזר או לא - עלי פטרוזיליה טריים קצוצים וצנוברים.

פלנצ'ה עגבניות: פיצה שכל כולה עגבניות - החל מקונפי עגבניות שרי עסיסיות בשני צבעים ועד לעגבניות מיובשות. גם כאן הטעם מקבל חיזוק בקונפי שום. מלמעלה מגורדת גבינת פרמז'נו פדאנה, ולרוטב העגבניות מתווספים עלי בזיליקום, בייבי מוצרלה ונגיעות של פסטו. הפיצה מגיעה עם תוספת של צנוברים בנפרד, ללקוחות שמעוניינים לפזר אותם באופן עצמאי. 

102: פיצה חריפה שמשלבת שלושה זני פלפלים חריפים: סודני, מיני שיפקה ופלפל דובדבן חריף, ולצדם שני סוגי פלפלים קלויים צבעונים, פלפל ירוק טרי, כדורי מוצרלה ורוטב עגבניות מועשר בעלי בזיליקום. גם כאן הטעם מקבל חיזוק באמצעות קונפי שום. אם כל הפלפלים האלו לא מספיקים, בצד מוגש צ'ילי גרוס לחיזוק ולהדגשת החריפות.

כל הפיצות, כאמור, מבוססות על בצק דק, כשברשת מציינים שהוא נפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום עם שמן זית.

פיצה3פיצה3PIZZA KRUVIT

מה לגבי הטעם? לא תמיד שילוב בין שף ידוע לבין מותג מזון מייצר מוצר מבודל, איכותי ומיוחד. אמנם הגיוס של שפים על-ידי מותגי מזון הפך לאופנתי מאוד (כמו סדרות החומוס של צבר ושל אחלה וכו'), אבל לפעמים - ובמיוחד כשבסופו של דבר מדובר במוצר תעשייתי - הצרכן לא ממש מרגיש שדרוג משמעותי. זה לא המקרה. במקרה הזה של החיבור בין דומינו'ס לאסף גרניט, בהחלט מורגש הטאץ' המיוחד של השף - ובדומינו'ס גם עשו בשכל כאשר בידלו את הנראות של המוצר מהפיצות הרגילות.

בהחלט אפשר לומר שאכן מדובר בפיצות מיוחדות, עשירות מאוד ומפתיעות. התוספות נמצאות בשפע, ושילוב הטעמים נהדר. בפיצת מלכת השוק, השילוב בין הכרובית לשאר המרכיבים יוצר עושר של ארוחה שלמה ויוקרתית. אפילו ילדים ובני נוער, שנרתעים לעתים קרובות מפיצות מתוחכמות עם תוספות לא שגרתיות, אהבו את הפיצה (אם כי לא ילדים צעירים מאוד...). 

הרעיון של תוספת בצד הוא רעיון מצוין - הן בגלל שלא כל הלקוחות אוהבים את התוספות המוצעות (פטרוזיליה, עלי אורגולה, צנוברים וכו') והן בגלל שכך נשמרת הטריות שלהן.

מה לגבי הכמות? כאמור, הפיצה אינה מגיע בתצורה העגולה האופיינית אלא בצורת מלבן, כשהכמות הכוללת קצת יותר קטנה משל פיצה רגילה. להערכתי, כדי לאפשר ליותר משני אנשים לשבוע, דרושים לפחות שני מגשים.

ומה לגבי המחיר? מחיר הפיצות יהיה זהה למחיר פיצה משפחתית 100% מוצרלה, אך כרגע הן נמכרות במבצע של זוג פיצות ב-118 שקל בהזמנת 2 מגשים - דומינו'ס שף  + פיצה משפחתית 100% מוצרלה (כלומר, 58 שקל למגש).

-- פרסומת --
מה דעתך? נשמח לשמוע!
תוכן מומלץ מרחבי הרשת
ארכיונים קשורים
×

קבלו עדכונים אישיים על חדשות הצרכנות הכי חשובות

מה מעניין אותך?

 
×

לחצו לייק וקבלו את כל עדכוני הצרכנות של פואנטה ישירות לפייסבוק שלכם

×
חפשו באתר 'פואנטה'
×

פרסום באתר פואנטה

קדמו את המסר שלכם אל עשרות אלפי צרכנים ישראלים

לפרטים נוספים