טעמנו: ממרח טחינה-שוקולד של אחוה

טעמנו: ממרח טחינה-שוקולד של אחוה

חלופה טעימה לשימוש בממרחי השוקולד השנויים במחלוקת

תהיו חברים, שתפו את הכתבה

כשברקע מתנהל שיח ציבורי ער באשר למרכיביו הלא בריאים של ממרח השוקולד הפופולרי נוטלה, משיקה בימים אלה חברת אחוה ממרח שוקולד-טחינה.

הממרח מכיל 42% טחינה משומשום מלא, כך שכמות הסידן בו גבוהה – 365 מ"ג ב-100 גרם. בחברה מדגישים שהוא גם ללא תוספת סוכר, אך חשוב לדעת שהוא מכיל ממתיק מלאכותי (מלטיטול). 

עוד ברשימה: 1 גרם חלבונים, 3 מ"ג ברזל ו- 8 גרם סיבים תזונתיים. 

כמו כל מוצרי אחוה, הוא מיוצר בארץ ונושא את תו "מיוצר בישראל". עוד הוא נושא את תו vegan.

ומה לגבי הטעם והמרקם? כאן, יש להודות, ההפתעה הגדולה. למרות החשש שעלול להתעורר משילוב טעמה הדומיננטי של טחינה עם שוקולד, הטעם מצוין ובין שני המרכיבים נוצר שילוב עדין ומוצלח. 

גם המרקם חלק ומדויק – לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי, דומה מאוד לממרח שוקולד רגיל. 

שוקולד טחינה

בשורה התחתונה, מדובר בפתרון טעים ולא יקר הן למריחה על לחם והן לשימוש לעוגות ועוגיות.

מחיר: 11-13 שקל ל-400 גרם.

דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות